Контактни лещи Coopervision

09 януари 2013 virago 0 Коментарa

 

  Контактни лещи Coopervision

   Юви е единствената компания на българския пазар,която предлага най-голям асортимент от оптични продукти ,покриващ близо 90 % от нуждите на оптичния бизнес.

  Тук ще Ви разкажем за цветните асферични козметични лещи Expressions Colors.

  Те са чудесен начин за изразяване ,променяйки естествения цвят на очите.Произвеждат се на базата на асферичен дизайн ,предоставяйки забележителен комфорт и добро зрение .Трислойното оцветяване гарантира  пълната промяна на цвета на окото ,запазвайки неговата естественост.Подходящи са за тъмни или светли очи и са идеални,за тези които разнообразие и свежест във външния си вид.

   Водното съдържание на лещата е 55 % ,като се предлагат в различни цветове- тъмно сини,светло сини,вода ,зелени,кафяви ,сиви и лешник.

  В зависимост от поддръжката на лещата се преценява и времето за тяхното носене.При ежедневното им носене,периода за подмяна на лещите е един месец . При по-рядко носене,могат да се подменят и на три месеца.

  В случай ,че клиента изисква,може да му бъдат изработени и индивидуални лещи с определен диоптер. .Допълнително можем да ви предоставим и разтвори и контейнерчета за съхранение на контактни лещии.

   Срок на доставка –до два работни дни .

   Цена за една  леща - 34.00лв.

   Цена за три лещи - 102.00 лв.

 

ViragoSpa

 

Етикети : лещи spa
Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×