Зима е !

09 януари 2013 virago 0 Коментарa

Как да се грижим за кожата си през зимата?

Усещайки промяната в природата, нашият метаболизъм започва да се забавя, променяйки и начина, по който кожата се подновява и произвежда влага. Време е за по-специални грижи за кожата, за да я преведем през неизбежните промени във времето и настроението, предизвикани от по-хладните, по-къси дни на есента. През този период от годината кожата губи тонус и жизненост. Последствията са различни:

1.Кожата изглежда и се усеща по-суха; може да се наблюдава и лющене;

2.Появили са се нови бръчки, а други са станали значително по-видими

3.Тенът е по-блед, вял; кожата изглежда уморена и стресирана. Прекомерното излагане на слънце през лятото може да е донесло „награда” – пигментни петна;

4. Някои спукани капиляри са станали видими.

Грижи за кожата в козметичния салон -

Това е сезона на пилингите. .С течение на времето,клетките губят способността  да изпълняват функциите си,забавя се процеса на обновяване.намаляват фибробластите.Кожата губи естествената си хидратация,плътност и блясък. Пилингите  подготвят кожата да поеме по-добре овлажняващите и подхранващи продукти. Ексфолиацията премахва горните слоеве мъртви клетки, стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве на дермата и разкрива по-младата и блестяща кожа. Изборът на метод зависи от конкретно състояние и нужди на кожата.

Подходящи за сезона терапии:

MARIA GALLAND- MОДЕЛИРАЩА МАСКА - лифтинг, хидратация и контрол:
Поставена върху лицето, шията и деколтето, моделиращата маска започва да се затопля постепенно, което води до отварянето на порите и пълното проникване на кремовете в кожата.
Резултатите от терапията са впечатляващи: кремовете буквално са “изпити” от кожата; кожата е нежна, гладка и блестяща; кожата е хидратирана,
подхранена, регенерирана; епидермисът е тонизиран, свеж и стегнат.


Cocoon

Изключително комфортна терапия за всички видове кожа. Възстановява естествените нива на влага в кожата, предпазва кожата от изсушване и внася ценни хидратиращи съставки патентовани от MARIA GALLAND. Красотата е съживена с пашкул от нежна затоплена пяна. Терапията съчетава най-съвременните високо технологични продукти с перфектен Антистрес ефект. Терапията е известна със своя уникален моделиращ масаж, разработен по принципите на източната-медицина

THALION ХИДРАЛИФТ

Терапия с двойно действие: предпазва кожата на лицето от признаците на стареене и интензивно я овлажнява. Забавя процесите на стареене и намалява появата на фини бръчки. Кожата остава гладка, свежа и блестяща.

КИСЛОРОДЕН ЕКСПЕРТ

Антистрес и детокс терапия. Минералите, микроелементите и витамините стимулират естествените защитни механизми на организма, когато кожата е задушена и стресирана. Тя е регенерирана, гладка и това я защитава от нежелани последици причинени от градския начин на живот.

ПОДЧЕРТАНА КРАСОТА

Тази терапия е предназначена за активните жени. Дава видим резултат за рекордно кратък срок. Кожата се успокоява и възстановява своя блясък.

ПЪЛНО СИЯНИЕ

Това e иновативно решение и съчетава благотворните активни съставки от морето и ензими от плодове с витамин C, за да стимулира подновяването на клетките в
Интензвен хидратиращ крем 96 или 96А

ТHALI’WHITE

Високо ефективна терапия с избелващи морски комплекси за безупречен тен на кожата. Пигментните петна от прекомерно излагане на слънце или причинени от естествените процеси на остаряване на кожата са видимо отстранени. Тенът е ясен и светъл.

                                                                          Virago beauty & spa

Етикети : зима spa
Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×