Боядисана и здрава коса - едновременно !

19 януари 2018 virago 0 Коментарa

 

    CDC company Del colore – италианска био козметика за коса. Единствената в света роботизирана, без намеса на човешка ръка, което доказва съвършенството на продукта.

 CDC company Del colore – италианска био козметика за коса. Единствената в света роботизирана, без намеса на човешка ръка, което доказва съвършенството на продукта.CDC предлага най-щадящите продукти, с помощта на които ние можем да се грижим за Ва с и Вашето здраве. Боя с ниско съдържание на амоняк, която позволява леко и плавно да променяте цвета на косата. Обогатена с пчелно млечице и портокалово масло, които запазват косата хидратирана и здрава. Също така ще намерите и различни серии за домашна грижа, с използването на които Вие се грижите и поддържате косата си блестяща и жива.Faipa cosmetics – Perfecta – иновативна формула за боядисване плюс кератинова терапия. Безамонячна серия боя за коса, чрез която третирането на косата се превръща в терапия плюс боядисване. С помощта на хидролизирания кератин Perfecta  е единствената боя за коса, която заздравява всеки косъм и го попълва с нужния му кератин, за да възстановисвоята здравина и цялост. Това е бутикова козметика за коса – мястото,където ще откриете всичко, което Ви вълнува и интересува относно здравето и красотата  на Вашата коса.Етикети : Коса красота боя козметика здраве

CDC предлага най-щадящите продукти, с помощта на които ние можем да се грижим за Ва с и Вашето здраве. Боя с ниско съдържание на амоняк, която позволява леко и плавно да променяте цвета на косата. Обогатена с пчелно млечице и портокалово масло, които запазват косата хидратирана и здрава. Също така ще намерите и различни серии за домашна грижа, с използването на които Вие се грижите и поддържате косата си блестяща и жива.

Faipa cosmetics – Perfecta – иновативна формула за боядисване плюс кератинова терапия. Безамонячна серия боя за коса, чрез която третирането на косата се превръща в терапия плюс 

боядисване. С помощта на хидролизирания кератин Perfecta  е единствената боя за коса, която заздравява всеки косъм и го попълва с нужния му кератин, за да възстановисвоята здравина и цялост.

 

Това е бутикова козметика за коса – мястото,където ще откриете всичко, което Ви вълнува и интересува относно здравето и красотата  на Вашата коса.

Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×