Фотоепилация

13 февруари 2014 virago 0 Коментарa

    Фотоепилацията е най-съвремения и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане във всички части на тялото ,като позволява да се третират както малки, така и големи области. Основава се на принципа на селективна фототермолиза и се осъществява с апаратура,базирана на висока патентована технология наречена IPL(Intense pulse light)-интензивна пулсова светлина.Налага се прилагането на няколко процедури 6-8 за зоните на тялото ,10-15 за лицето.за постигане на траен и равномерен резултат. Процедурите се прилагат по една на месец.

Рискове и странични ефекти при фотоепилация са сведени до минимум в сравнение с другите методи за трайно обезкосмяване. Може да има леко зачервяване,което изчезва веднага след процедурата. Усещането по време на процедурата е за леко щипване,отколкото за болка.

Според специалисти  в тази област след приключване на курса от процедури е препоръчително да се  прави по една процедура годишно за по-дълго задържане на резултата.

   

             Противопоказно е да се прилага фотоепилация при следните състояния :

      -  бременни жени,кърмачки

      -  наличие на пейс-мейкър ,инфекциозни кожни болести

      -  епилепсия,диабет-1 тип,витилиго,псориазис,атопичен дерматит,невродерматит.

      -  рак на кожата

      -  кожа с перманентен грим и татуировки,както и върху големи бенки

Възползвайте се от нашите преференциални цени. Можете да ги разгледате сайта ни или да се поинтерсувате за повече информация на телефон: 0887 16 96 70 

Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×