Грижа за кожата по всяко време!

13 февруари 2014 virago 0 Коментарa

    Днес,ще ви разкажа за една терапия,която ще направи кожата на вашето тяло,мека,копринента и здрава.

Терапията започва с есфолиациа на цялото тяло с богат пилинг с етерични масла.Частиците на пилинга премахват мъртвия слой клетки на кожата,правят я гладка и я подготят за следващите продукти,които по този начин навлизат в дълбочина.

След премахването на пилинга продължаваме с класически масаж с ароматно олио , което хидратира и подхранва кожата. Масажът може да бъде,релаксиращ или тонизиращ ,според желанието на клиента. Според това се подбират и необходимите масажни масла или олиа.

След насладата от добре направения масаж ,преминаваме към поставяне на маска на цялото тяло. Богатата консистенция ма маската ,прониква дълбоко в кожата ,като я прави свежа на вид,мека на допир ,еластична и хидратирана в дълбочина. По време на стоенето с маската ,може да се направи релаксираш масаж на скалпа.Това прави прекрасен завършък на цялата процедура.

Цялата процедура ,на фона на релаксираща музика,ароматните масла и хубавия масаж,правят процедурата прекрасна като изживяване ,но и полезна за вашата кожа.

Процедурата е подходяща за всяко време на годината. Особено се препоръчва ,седмица преди излагане на слънце,тъй като ,като се свали мъртвия слой клетки,кожата става с равна повърхност,което пък допринася за един по-дълготраен и равномерен тен. Подходящо е да правите тазо процедура и през зимата,тъй като ,тогава кожата по-лесно се дехидратира и изсушава от ниските температури,а маските я подхранват и освежават в дълбочина.

 

 

                                                      VIRAGO beauty & spa

Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×