Дайте на кожата, си да отпие от Фонтана на младостта!

19 януари 2018 virago 0 Коментарa

Нова хидратираща терапия с Хиалурон ,с английските продукти на BALANCE ACTIVE FORMULA.

След края на летния сезон кожата се нуждае от добра хидратация. Заради дългото ни излагане на слънчевите лъчи,кожата обикновено е суха и раздразнена. 

За да възстановите състоянието, еластичността и блясъка й, е хубаво да правите тази терапия 2 – 3 пъти месечно.

Хиалурона със змийска отрова от своя страна,подтиска стареенето на кожата и стимулира нейната регенерация.Ефекта е здрава,красива и по-стегната кожа.

Терапията включва :

1.Почистване с мляко

2.Поставяне на серум (Хиалуронов серум със змийска отрова) –лека,немазна формула,която възвръща младежкия вид на кожата.Интензивният овлажняващ ефект е не само мигновен,но и продължава да се освобождава в следващите 24 часа.Серума от змийска отрова  е познат,като алтернативата на ботукса.Действа, като намалява мускулните контракции в лицето и свежда до минимум движението на клетките,като по този начин кожата се поддържа гладка и опъната.

3.Козметичен масаж

4.Маска

5. Хиалуронов крем (действа като дневен и нощен) – съдържащ висококачествена съставка с множество действия за постигане перфектен вид на кожата,извлечена от кафяви водорасли.Доставя грижа за лицето,като хидратиране,анти-стареене,стягане,намалява следите от умора,има повдигащ и стягащ  (лифтинг) ефект в областта около очите ,шията и деклотето.

Цена : 45 лв.

Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×