Шоколадово изкушение

09 януари 2013 virago 0 Коментарa

    Наистина невероятна терапия! Идеална за подарък на любим човек или за самите нас .

    Това е терапия за енергия и наслада,но и има страхотно отражение върху състоянието на кожата  .По време на терапията благодарение на ендорфините,които се отделят от мозъка,Вие не само получавате любов и удоволствие за духа,но и дарявате на тялото здраве,младост и красота. Кожата Ви ще бъде овлажнена,омекотена,по-еластична и кадифена.

   Терапевтичните свойства на какаото и шоколада са били известни още през XVI век. Използвани са като средства за възстановяване на изгубено тегло, за подобряване състоянието на кожата, както и като естествени стимуланти на храносмилателната и нервна системи. Съдържащите се в черния шоколад активни химически вещества - флаванолите - активизират защитните функции на кожата и водят до нейното подмладяване.

 

Какаовото масло

Самото какао на прах е богато на ненаситени мастни киселини и витамини, които стимулират синтеза на колаген и еластин в кожата и регулират обменните процеси в тъканите. Какаовото масло прекрасно омекотява, подмладява и възвръща загубения блясък и гладкост на кожата.

Неслучайно водещите козметични фирми създават цели серии козметични средства на основата на шоколад. А шоколадовите маски и компреси са хит в спа салоните.

 

Какво представлява терапията ?

Терапията започва с нежен шоколадов пилинг,който премахва горния слой мъртви клетки.По този начин кожата  става гладка и мека.Това спомага и за по-лесното навлизане в дълбочина на следващите продукти.Следва душ и поставяне на шоколадова маска,богата на активни съставки,които подхранват кожата в дълбочина .Клиентът релаксира с маската около 10 мин ,като през това време терапевтът извършва масаж на скалпа. Следва отново душ.

След терапията  ще се почуствате тонизирани и освежени ,готови за нови предизвикатества.А кожата ви-ще я чуствате подхранена,мека ,бляскава и кадифена .Тя ще ви бъде благодарна за грижите,които сте положили за нея.

 

ViragoSpa

Етикети : шоколад
Коментари :
Няма намерени резултати.

Оставете Коментар

Искате ли да изтриете коментара?!

Коментарът беше запаметен и очаква одобрение. ×